FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Delia Maria Iluta

14
Donații
2075 RON
Sumă

14 Donații

Via: Mirela Retegan

La mulți ani draga mea Mirela Retegan! Mă bucur că și anul ăsta pot să te susțin! Rămâi bună, veselă și optimistă așa cum te știm, indiferent de provocările sau persoanele pe care le vei întâlni în viață!
24 Jul 2023

Via: Mirela Retegan

Casă de piatră frumosilor și minunatilor miri! Le doresc tot binele și fericirea din lume! Merită tot ce e mai bun pe lume! Sunt un adevărat exemplu pentru noi oamenii sănătoși! Arată că totul e posibil dacă vrei și că iubirea, dragostea există încă!
16 Jun 2022

Via: Mirela Retegan

Sunt bucuroasă că particip din nou la o campanie organizată de Mirela Retegan (Tanti Prezentatoarea)! Mi-a fost dor!
10 May 2022

Via: Mirela Retegan

Dorința unei mame este foarte puternica, chiar dacă ea a devenit un înger! Pentru dorinta ei pentru ca îngerașii ei să trăiască într-una apartament decent vreau să donez ca să devină realitate!
02 Mar 2022

Via: Cristina Mirela

La mulți ani Cristinuta! Multă sănătate și fericire alături de oamenii care te iubesc! Eu și Alex îți trimitem cadou pupici cu sclipici și îmbrățișări de la distanță! Cinghilingi Cristinuta!
11 Nov 2021
150 RON

În beneficiul:
Ziua Eșarfelor Colorate 2021

Via: Mirela Retegan

Sunt foarte bucuroasă că pot să particip și la această campanie, o să devină o tradiție. O să te susțin în continuare cu mare drag! Având un copil, mă pun în locul acelor mămici. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Alex e bine.
09 Sep 2021
75 RON

În beneficiul:
Adoptă o mamă 2021

Via: Mirela Retegan

Îmi doresc ca toate mamele din țara asta să fie cu zâmbetul pe buze!
24 Feb 2021

Via: Mirela Retegan

Sarah, ești o femeie puternică și eroină care face viața mai frumoasă celor 8 copilași! Ești un model pentru mine și toate mămicile!
07 Nov 2020

Via: Mirela Retegan

Sper ca mica mea donație să aducă un zâmbet unui copilaș greu încercat!
09 Sep 2020