Impreuna aducem speranta in sectiile de oncopediatrie

 

Mirela Retegan FUNDAȚIA ZURLI

11.713% Complete
11,713 RON
Sumă strânsă
100,000 RON
Target
95
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule, o companie care își propune să creeze un program dedicat copiilor internați în secțiile de oncopediatrie cu scopul de a le reda puterea în lupta cu cancerul

Ce ne-am propus să facem în campania Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule  din 2023

Noi suntem Fundația Zurli, locul din care livrăm speranță și zâmbete pentru copiii bolnavi de cancer, internați în secțiile de ocnopediatrie din România!

Anul acesta, Fundația Zurli și-au propus să construiască un program prin care copiii din aceste secții să aibă parte de mesaje de iubire periodic și chiar zi de zi - de o surpriză care să le crească speranța de viață.

Împreună cu animatorii prieteni din România, cu toate persoanele publice, artiștii și sponsorii care au ceva de dăruit, vrem să aducem veselia în sectiile de oncopediatrie din România în fiecare zi.

”În fiecare zi, copii vor avea parte de o surpriză pregătită de noi, ca să aibă astfel un motiv să aștepte cu nerăbdare ziua de mâine și să se gândească: “Oare mâine ce mesaje de iubire primim? Astăzi cine vine la noi?”. Într-o zi o să vină un clovn, într-o zi un magician, într-o altă zi un actor care le citește o poveste, în alte zile creăm happening-uri sau le trimitem cadouri. 

Noi facem asta de câteva ori pe an, dar ce am înțeles eu de foarte mult timp: cancerul se trăiește în fiecare zi în secțiile de oncopediatrie, nu doar de Paște, de Crăciun, de 8 martie și de 1 Iunie. Împreună facem Roata Binelui să se învârtă!” - Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli.

Pentru mii de copii din România, salonul de spital este ACASĂ. Pentru sute de alți copii diagnosticați anual cu cancer, patul de spital devine noul ACASĂ, iar pentru părinții lor ACASĂ se transformă în scaunul de la căpătâiul copiilor, un purgatoriu continuu în care se afundă zi de zi, lipsiți de susținere, speranță, de o vorbă bună ori de încurajare.

Cancerul nu se trăiește doar de Paște, Crăciun, 8 Martie și 1 iunie, când ne amintim de ei. Acolo e nevoie de vitamina de fericire în fiecare zi. Aici intervenim noi, prin proiectul Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule.

Cui ne adresăm

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule a devenit deja o tradiție. Pornită în pandemie, când toate secțiile s-au închis brusc, iar accesul în spitale a fost sistat complet, campania își propune ceea ce nicio altă entitate nu a putut face până în acest moment – să crească gradul de speranță și să cuantifice bucuria pentru câteva mii de copii și părinți a căror viața se petrecere zi de zi în spital, între zeci de perfuzii, tratamente agresive și injecții.

Beneficiarii campaniei

Sutele de copii internați în secțiile de oncopediatrie din țară. Sunt mai bine de 10 astfel de secții, iar numărul copiilor internați constant se apropie de 1.000. Pentru acești copii super eroi, Fundația Zurli și-a propus să le ofere zilnic o surpriză. Pentru ei și pentru părinții acestora, cei care stau la căpătâiul lor zilnic, fie pe un scaun, fie pe o margine a patului copilului lor.

Cum se întâmplă

Primul oraș unde implementăm campania Mesaje de Iubire este Cluj-Napoca. Cu  ajutorul partenerilor locali ai Fundației Zurli (Asociația Little People și a altor colaboratori locali) ținem o evidență zilnică a copiilor internați în secțiile de oncopediatrie ale Institutului Oncologic din Cluj și de la Spitalul de Pediatrie Cluj. În fiecare zi, programăm pentru aceștia câte o surpriză. Într-o zi va veni un animator pentru copii, într-o zi va veni un cântăreț, în alta va veni un actor de comedie, în alta vor primi cadouri adaptate fiecărui copil internat pe secție etc. La fel se va întâmpla și în celelalte secții din țară.

Scopul nostru este să îi facem să se întrebe – Oare mâine ce surprize avem? Oare mâine cine vine la noi?

Orașe unde ne propunem să implementăm campania

Campania vizează orașele unde există secții de oncopediatrie de pe teritoriul României:

  • București
  • Cluj Napoca
  • Iași
  • Constanța
  • Craiova
  • Brașov
  • Tg. Mureș
  • Timișoara

 

Fundația Zurli face deja acest lucru, de câteva ori pe an, iar anul acesta și-a propus să ajungă zilnic în secțiile de oncopediatrie. 

Facem tot ce ne stă în putință pentru ca ACASĂ să fie bucurie și speranță pentru cei mai eroi dintre eroi, copii care se luptă cu cancerul în cele 11 secții de oncologie pediatrică din România. Nu îi putem vindeca de cancer, dar împreună le putem da putere să lupte.

Fundația Zurli are misiunea să-i facă pe Copiii cu Branule să se simtă ACASĂ oriunde ar fi.

CUM NE POȚI SUSȚINE

 

✅ DONEAZĂ 2 euro lunar prin SMS la 8845 cu textul ACASA

✅ DONEAZĂ  prin CARD BANCAR dpe site-ul fundației - https://fundatiazurli.ro/doneaza

✅ DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundatia Zurli

❇️Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

❇️Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie Mesaje de Iubire

✅ DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail ➡️ ➡️ fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie Mesaje de Iubire

✅ DONAȚII FIRME ➡️ ➡️  Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta, te rugăm să ne scrii pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

FUNDAȚIA ZURLI

Fondată în 1998, Fundația Zurli este o fundație condusă de Mirela Retegan, în calitate de Președinte.

De-a lungul anilor,  a dezvolatat și implementat proiecte ce au vizat comunitățile vulnerabile din România.

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule, o companie care își propune să creeze un program dedicat copiilor internați în secțiile de oncopediatrie cu scopul de a le reda puterea în lupta cu cancerul

 

Anul acesta, Fundația Zurli și-au propus să construiască un program prin care, în fiecare zi, copiii din aceste secții să aibă parte de mesaje de iubire - de o surpriză care să le crească speranța de viață.   Împreună cu animatorii prieteni din România, cu toate persoanele publice, artiștii și sponsorii care au ceva de dăruit, vrem să aducem veselia în sectiile de oncopediat

 

95 Donații

Facem bine, ne facem bine!
10 Feb 2024

Anonymous

300 RON
Binecuvantari!
08 Sep 2023
Imbratisarile si iubirea vindeca🤗💙😇🙏🏻
02 Aug 2023

Teodora Zlota

200 RON
La mulți ani sănătoși și frumoși💐! Sunteți o minune de femeie. Sa va dea Dumnezeu multă putere de munca, sa mai puteți face astfel de campanii, iar toate faptele bune sa se întoarcă asupra dumneavoastră!🙏🏼😘🤗 Multă sănătate, numai bine!🙏🏼❤️🤗
25 Jul 2023
24 Jul 2023
Multă sănătate!
24 Jul 2023

Anonymous

300 RON
Cu multe gânduri bune, cu sufletul alături toți copiii, zâmbete și îmbrățișări!
24 Jul 2023
La mulți ani draga mea Mirela Retegan! Mă bucur că și anul ăsta pot să te susțin! Rămâi bună, veselă și optimistă așa cum te știm, indiferent de provocările sau persoanele pe care le vei întâlni în viață!
24 Jul 2023
24 Jul 2023
De la noi putin, de la Dumnezeu tot ce trebuie!
24 Jul 2023

Anonymous

50 RON
23 Jul 2023
Doamne ajută!
23 Jul 2023

Anonymous

30 RON
ptr oncopediatrii
23 Jul 2023
23 Jul 2023

Anonymous

16 RON
Sanatate!
23 Jul 2023

Anonymous

75 RON
23 Jul 2023

Anonymous

75 RON
23 Jul 2023

Cornelia Crăciunescu

100 RON
La mulți ani cu sănătate și felicitări din toată inima pentru tot ce faci!🤗🍀🫶🥳💐🥂 Mulțumesc sincer pentru oportunitatea de a particila la proiectele tale nobile!🙏🏼
23 Jul 2023

Anonymous

75 RON
Sa aduca Dumnezeu vindecare si mangaiere acolo unde e nevoie.
23 Jul 2023
Sa le fie bine si sa se bucure de viata! 🌞🙂
22 Jul 2023

GabrielA

30 RON
Un zambet pentru copii.
22 Jul 2023
22 Jul 2023

Anonymous

50 RON
Copile, esti minunat! 💚💙💛
22 Jul 2023

Anonymous

150 RON
22 Jul 2023
22 Jul 2023
22 Jul 2023

Anonymous

100 RON
Sănătate tuturor copiiilor.
22 Jul 2023
Sunteți MINUNILE lui Dumnezeu copii puternici și curajoși🙏🏻❤️🫶🏻
22 Jul 2023

Anonymous

150 RON
Multumesc pentru tot ce faci Mirela! Viata este mai frumoasa avandu te pe tine în tribul meu virtual!!! Pentru zile cât mai Zurli!!! Simona
22 Jul 2023
O "floricica" pentru un puișor bolnav...
22 Jul 2023
Mirela Retegan : FUNDAȚIA ZURLI
Impreuna aducem speranta in sectiile de oncopediatrie