FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule

Status: Finantat

Ziua Copilului e pentru toți copiii. Și pentru cei bolnavi de cancer. Mai ales pentru ei.

Sunt aproape 1000 de copii internați în secțiile de oncopediatrie din România. Avem nevoie de tine! Donează și fii sigur că bănuțul tău ne ajută pe noi să ajungem la ei ca să le ducem din partea ta Mesaje de Iubire. Au mare nevoie să știe că nu sunt singuri în lupta asta grea. Îți multumim și te îmbrățișăm din partea fiecărui copilaș bolnăvior, dar care știe atât de bine să strângă în brațe.

Fii Ajutor Zurli!

 

[ Show more ]
100% Complete

129,924 RON

Sumă:

15

Galantomi:

1258

Donații:

100,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

În România, peste 1000 de copii sunt prinși între 4 pereți, țintuiți într-un pat de spital, timp de luni de zile sau poate ani, chinuindu-se cu zeci de analize și proceduri. Se luptă zi de zi cu cancerul, această boală ingrată care le fură copilăria, pofta de viață, râsul și bucuria.

Mirela Retegan și-a făcut o misiune din a le colora cât mai multe din aceste zile, cu surprize vesele. Anul acesta, de 1 iunie, și-a propus să ajungă la fiecare copil internat în secțiile de oncopediatre cu daruri și zâmbete, cu mesaje de încurajare de la oameni simpli și de la persoane cunoscute publicului larg.

Mirela Retegan și Gașca Zurli sunt doctori de suflete pentru copiii aflați în dificultate, vindecă prin bucuria pe care o aduc rănile care nu se văd la suprafață.

Aceasta este o campanie care să ne ajute să desenăm zâmbete pe cele mai triste chipuri de copii și părinți. Doar cine a fost vreodată într-o secție de oncopediatrie știe despre ce vorbesc. – Mirela Retegan

E un loc în care oamenilor le vine greu să meargă. Noi reușim să ajungem de câteva ori pe an. Din cauza pandemiei nu mai putem susține singuri campania. Așa că te rugăm să ne ajuți să ducem și în 2021 , Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule. De 1 Iunie vrem să pregătim pentru fiecare copil înternat o bucurie.

Ziua Copilului e pentru toți copiii. Și pentru cei bolnavi de cancer. Mai ales pentru ei.

Implică-te și donează! Donația ta se transformă într-un cadou de 1 Iunie. Împreună facem 1.000 de cadouri - jocuri, jucării, mesaje de iubire și alte bucurii !

Fii Ajutor Zurli!

Sunt aproape 1000 de copii internați în secțiile de oncopediatrie din România. Avem nevoie de tine! Donează și fii sigur că bănuțul tău ne ajută pe noi să ajungem la ei ca să le ducem din partea ta Mesaje de Iubire și cadouri care să le aducă o bucurieAu mare nevoie să știe că nu sunt singuri în lupta asta grea. Îți mulțumim și te îmbrățișăm din partea fiecărui copilaș bolnăvior, dar care știe atât de bine să strângă în brațe.