Născuți în inimă (Povestea celor 8 copii salvați de Sarah Nicole Smith )

Sarah are acum acasă 8 copii. Unii adoptați, alții în plasament. Copii care s-au născut cu o listă lungă de probleme medicale, iar lupta ei de zi cu zi este de a-i face sănătoși și fericiți. Prin intermediul ei am reușit să pătrundem în această lume, să le cunoaștem mai bine nevoile și ne dorim să venim în sprijinul lor.

Sarah reușește, pe lângă copiii pe care îi îngrijește acasă, să se ocupe și de plasarea unor copii bolnavi și abandonați, găsindu-le familii care să-i îngrijească și să-i iubească. Sarah are în preocuparea ei și câteva centre, case în care trăiesc copii pe care îi monitorizează și îi ajută cu ceea ce le lipsește. 

Sarah poate să ajute foarte mulți copii abandonați. Pentru ca ea să poată face asta, are nevoie de susținerea noastră. Donează atât cât dorești pentru a o susține pe Sarah să aducă o rază de bucurie în viața copiilor părăsiți de cei care le-au dat viață.

Născuți în Inimă este un proiect al Fundatiei Noua Generație, dedicat copiilor adoptați.

 

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

168

Suma:

17,578 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2020

In beneficiul: Născuți în inimă (Povestea celor 8 copii salvați de Sarah Nicole Smith )

Sarah este pentru mine un model de părinte adoptiv curajos și perseverent. De când am descoperit-o, privesc cu alți ochi această “problemă”

17,578 RON

Suma:

1

Galantomi:
168 Donatii

Pagini fundraising

Ajută-mă să o ajut pe Sarah și cei 8 pitici pe care i-a salvat

Sarah și cei 8 pitici salvați Sarah este pentru mine un model de părinte adoptiv curajos și perseverent. De când am descoperit-o, privesc cu alț

25,000 RON Target
17,578 RON Suma
168 Donatii
70.312% Complete