FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Născuți în inimă (Povestea celor 8 copii salvați de Sarah Nicole Smith )

Status: Inchis

Născuți în Inimă este un proiect al Fundatiei Noua Generație, dedicat copiilor adoptați.

Prin intermediul lui Sarah am reușit să pătrundem în această lume, să le cunoaștem mai bine nevoile și ne dorim să venim în sprijinul lor.

 

[ Show more ]

18,106 RON

Raised:

1

Supporters:

172

Donations:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Sarah are acum acasă 8 copii. Unii adoptați, alții în plasament. Copii care s-au născut cu o listă lungă de probleme medicale, iar lupta ei de zi cu zi este de a-i face sănătoși și fericiți. Prin intermediul ei am reușit să pătrundem în această lume, să le cunoaștem mai bine nevoile și ne dorim să venim în sprijinul lor.

Sarah reușește, pe lângă copiii pe care îi îngrijește acasă, să se ocupe și de plasarea unor copii bolnavi și abandonați, găsindu-le familii care să-i îngrijească și să-i iubească. Sarah are în preocuparea ei și câteva centre, case în care trăiesc copii pe care îi monitorizează și îi ajută cu ceea ce le lipsește. 

Sarah poate să ajute foarte mulți copii abandonați. Pentru ca ea să poată face asta, are nevoie de susținerea noastră. Donează atât cât dorești pentru a o susține pe Sarah să aducă o rază de bucurie în viața copiilor părăsiți de cei care le-au dat viață.

Născuți în Inimă este un proiect al Fundatiei Noua Generație, dedicat copiilor adoptați.