FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Încălțăm 10.000 de copii care nu au ce pune în picioare iarna asta

Dată: 31 December 2022
Pentru al patrulea an, consecutiv, împreună cu Fundația Zurli îmi propun să încalțăm încă 10.000 de copii care în prag de iarnă nu au ce p
[ Show more ]

1

Galantomi:

38

Donații:

6,257 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pentru al patrulea an, consecutiv, împreună cu Fundația Zurli îmi propun să încalțăm încă 10.000 de copii care în prag de iarnă nu au ce pune în picioare. 

Îi invit pe români să cumpere și să doneze o pereche de încălțări noi pentru copiii care, în toiul iernii, poartă în picioare cârpeli de la frați sau de la părinți. Persoane fizice, juridice, companii mici și mari sunt invitate să se alăture acestui demers prin care an de an, noi ajungem acolo unde oamenii nu își imaginează că există copii care au nevoie să fi văzuți și ajutați. 

În România anului 2022, există în continuare copii care merg prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată.

Dacă nu ai timp să cumperi o pereche de ghete și să o trimiși la noi, donează o sumă, cât pentru o pereche de boncanci, ghete, iar noi mergem și le cumpărăm pentru tine. 

În primele trei ediții, Încalță un copil a mobilizat mii de oameni din țară și comunitățile de români din diaspora. Astfel, cu ajutorul partenerilor lor, am reușit să strângem 25.000 de perechi de încălțări noi, pentru 25.000 de copii din toată România.

 

În 2022 ne propunem să încălțăm încă 10.000 de copii. Fii alături de noi! Încalță și tu un copil!

Toate detaliile campaniei se găsesc pe site - https://fundatiazurli.ro/campanie/incalta-un-copil-de-toamna-editia-2022/2022

Cum poți dona?

  • DONEAZĂ cu cardul direct pe www.fundatiazurli.ro  și nu uita să menționezi numele proiectului ("Încalță un copil")
  • DONEAZĂ pe GALANTOM 
  • DONEAZĂ prin PAYPAL - fundatia@zurli.ro
  • DONEAZĂ prin transfer bancar, menționând la detalii numele proiectului ("Încalță un copil"):
  • Cont donatii LEI: RO70INGB0000999906701090, ING BANK  
  • Cont donatii EURO: RO67INGB0000999910896976, ING BANK
  • DONAȚII FIRME. Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.