Adoptă o mamă 2021 @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2021

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi.

Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o campanie de fundraising în comunitatea ta și să faci eforturi asumate pentru a-ți atinge targetul propus, într-o o perioadă de 30 de zile.

Vei fi un model de urmat facand maching la donatiile primte sau donând pe perioada campaniei cât poți pentru cauza susținută.

Vă așteptăm cu campaniile voastre de fundraising care să păstreze principul fundraisingului voluntar individual și noi abia așteptăm să le implementam pe Galantom. 

Binele învinge!

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

146

Suma:

13,604 RON

Pagini fundraising

Adoptă o mamă! De 8 MARTIE, să facem cât mai multe mame să se simtă de milioane!

Viața fiecăruia dintre noi începe cu MAMA și mai ales acum cred că e important să le spunem MULȚUMESC tuturor mamelor! Să le ajutăm să se si

2,000 RON Target
915 RON Suma
9 Donatii
45.75% Complete

Hai să transformăm 8 Martie 2021 în Ziua în care toate mamele să zâmbească.

Sunt Mirela Retegan și cred că în Pandemie cel mai greu a fost, și încă mai este, pentru mame. Ele au dus pe umerii lor grijile casei, nevoile c

40,000 RON Target
12,689 RON Suma
137 Donatii
31.72185% Complete