FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Fii alături de copiii bolnavi de cancer de Ziua Eșarfelor Colorate @ 30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

Dată: 31 December 2020
12 Octombrie devine Ziua Eșarfelor Colorate, o zi în care îi invit pe  românii de pretutindeni să se solidarizeze cu toți copiii din secțiile
[ Show more ]

9

Galantomi:

845

Donații:

85,218 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

12 Octombrie devine Ziua Eșarfelor Colorate, o zi în care îi invit pe  românii de pretutindeni să se solidarizeze cu toți copiii din secțiile de oncopediatrie din România.

Eu și colegii mei din Gașca Zurli ne-am propus ca anul acesta să facem din ziua de 12 Octombrie o zi în care prietenii noștri mici, care se luptă cu cea mai grea provocare, să aibă parte de toată atenția noastră.

Vrem să le facem bucurii celor peste 1000 de copii care sunt internați în spitalele din România. Vrem sa le pregătim un kit de toamnă ( cu pijamale, papuci, obiecte de igienă personală, cărți, jucării ), pe care Gașca Zurli să le ducă în fiecare secție.

Știți ce poartă cel mai des copiii din secțiile de oncologie din România? O eșarfă. O folosesc pentru a-și acoperi capul, pentru că în urma tratamentelor, primul care le dispare e zâmbetul de față, iar odată cu el și părul.

Nimic nu e prea mult sau prea greu pentru a alina suferința acestor copii. Ei trebuie să știe că nu sunt singuri și că au un rol special în inimile noastre. Ajută-ne să strângem 1.000 de pachete pentru piticii a căror copilărie  înseamnă o nouă tură de citostatice, o nouă serie de perfuzii, pastile, 4 pereți și un pat.

Puteți dona oricât doriți și vă permiteți. Agenda campaniei este plină de activități pe carea abia aștept să vi de dezvălui, rând pe rând.

 

Companiile și persoanele juridice pot face donații direct în contul Fundației, folosind datele:

Fundatia “Noua Generație”, cod fiscal 11305876, cont iban RO70INGB0000999906701090 deschis la IngBank.

Ziua Eșarfelor Colorate este o campanie inițiată de Mirela Retegan și susținută de Fundația Noua Generație.