FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Încalțăm 10.000 de copii care nu au ce pune în picioare iarna asta

Status: Fundraising

Pentru al patrulea an, consecutiv, Fundația Zurli și Mirela Retegan, organizatorii campaniei Încalță un copil, își propun să încalțe încă 10.000 de copii care în prag de iarnă nu au ce pune în picioare. 

[ Show more ]
13.014% Complete

6,507 RON

Raised:

3

Supporters:

42

Donations:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Pentru al patrulea an, consecutiv, Fundația Zurli și Mirela Retegan, organizatorii campaniei Încalță un copil, își propun să încalțe încă 10.000 de copii care în prag de iarnă nu au ce pune în picioare. 

Românii sunt invitați să cumpere și să doneze o pereche de încălțări noi pentru copiii care, în toiul iernii, poartă în picioare cârpeli de la frați sau de la părinți. Persoane fizice, juridice, companii mici și mari sunt invitate să se alăture acestui demers prin care an de an, Fundația Zurli ajunge acolo unde oamenii nu își imaginează că există copii care au nevoie să fi văzuți și ajutați. 

În România anului 2022, există în continuare copii care merg prin ploaie ori zăpadă în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată.

Prin campania Încalță un copil, Mirela Retegan - fondatoarea brandului Zurli își propune să încalțe cu ghete noi copiii din  comunitățile îndepărtate, din sate uitate de lume unde cei mici nici nu îndrăznesc să viseze la ghete sau haine noi.   

Până pe 02 decembrie 2022, românii din  orice colț al țării și din diaspora pot să trimită sau să aducă o pereche de ghetuțe noi într-unul din punctele de strângere din țară. De asemenea, persoanele care doresc să se implice mai mult și să strângă ghetuțe în cadrul campaniei, pot contacta organizatorii printr-un simplu email la fundatia@zurli.ro, devenind astfel parte dintr-o acțiune colectivă la nivel național.

Pachetele trebuie să conțină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuțe, oamenii sunt încurajați să pună și alte lucruri necesare unui copil: haine noi, groase, să le țină de cald iarna (bluze, geci), o carte, o jucărie, o căciulă, un fular, rechizite pentru școală. Lista locațiilor din toată țara unde se pot duce sau expedia prin curier pachetele este disponibilă pe www.fundatiazurli.ro. Campania se desfășoară pe teritoriul întregii țări, până pe 02 decembrie, urmând ca apoi ghetele și pachetele să fie împărțite copiilor de colaboratorii și asociațiile partenere în campanie. 

În primele trei ediții, Încalță un copil a mobilizat mii de oameni din țară și comunitățile de români din diaspora. Astfel, organizatorii, cu ajutorul partenerilor lor, au reușit să strângă 25.000 de perechi de încălțări noi, pentru 25.000 de copii din toată România.

Fundația Zurli este una dintre cele mai active ONG-uri la nivel național, cu zeci de proiecte derulate în beneficiul copiilor și familiilor aflate în dificultate, al copiilor bolnavi de cancer sau al mamelor vulnerabile.  Mirela Retegan, în calitate de președinte al fundației, a dezvoltat continuu rețeaua de asociații partenere, pentru a atinge un număr cât mai mare de beneficiari finali, dar mai ales pentru a implanta în mentalul colectiv ideea de a face bine împreună.  

VEZI AICI LISTA CU ORAȘELE DIN CAMPANIE ȘI LOCAȚIILE UNDE PUTEȚI TRIMITE GHETE PENTRU COPII - https://fundatiazurli.ro/campanie/incalta-un-copil-de-toamna-editia-2022/2022

Persoanele fizice sau juridice care doresc să susțină campania financiar o pot face folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundația Zurli

Cont LEI RO70INGB0000999906701090

Cont EURO RO67INGB0000999910896976, ING BANK

Banca: ING Bank

Detalii tranzacție: campanie “ Încalță un copil, de toamnă” 2022