FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Ziua Eșarfelor Colorate 2022

Status: Fundraising

Ziua Eșarfelor Colorate se întâmpla și în acest an, pe 12 Octombrie. Este ziua în care ne îndreptăm atenția și emoția spre copiii din spitalele de oncopediatrie din toată România. 

 

[ Show more ]
11.483333333333% Complete

3,445 RON

Sumă:

1

Galantomi:

51

Donații:

30,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Despre proiect

Ziua Eșarfelor Colorate este un proiect pornit din dorința Mirelei de a le readuce un zâmbet pe chip acestor copii. Nu îi putem face bine, dar le putem face zilele mai colorate, îi putem face să râdă și să uite pentru o zi de efectele chimioterapiei, ale radio terapiei, de acele care le străpung mânuțele firave. Acesta este scopul campaniei.

Ziua Eșarfelor Colorate se întâmplă în fiecare an, în ziua de 12 octombrie, o zi simbolică pentru brandul Zurli. Pe 12 octombrie este Ziua Zurli, zi pe care Mirela Retegan – fondatorul brandului a decis să o dedice Copiilor cu Branule.

Ideea campaniei din 2022

Anul acesta ne-am propus să convingem o serie de femei, persoane publice, să ne doneze câte o eșarfă din garderoba proprie. Noi vom organiza apoi o licitație publică pe pagina de facebook dedicată campaniei, la care românii pot licita eșarfa preferată. Cea de-a doua componentă a campaniei, va fi strângerea de fonduri propriu zisă, care se va întâmpla atât pe site, cât și pe Galantom, acolo unde oricine dorește se poate transforma în fundriser pentru campania Ziua Eșarfelor Colorate.

Ce ne propunem?


Ca până pe 12 octombrie să strângem banii necesari pentru achiziția a 1.000 de kit-uri de toamnă pentru Copiii cu Branule.

Ce conțin kit-urile de toamnă?


Pijamale, papuci, șosete, prosoape, produse de igienă corporală (săpunuri, geluri de duș, șampon, periuțe de dinți, pasta de dinși, apă de gură), jucării, cărți de povești.

ite

Până la finalul lunii octombrie, românii de pretutindeni pot dona în contul Fundației orice sumă pot. Oamenii pot dona orice sumă doresc, oricât își permit, oriunde s-ar afla în lume. Avem în plan mai multe activități dedicate campaniei, pe care le dezvăluim rând pe rând. Și tu poți ajuta la strângerea celor 1.000 de pachete pentru cei mai curajoși copii. Ei sunt cei pentru care copilăria înseamnă o nouă tură de citostatice, o nouă serie de pastile și ace care le străpung mânuțele fragile.

Apoi, Caravana Zurli se va împărți în echipe care vor porni concomitent în cele 8 orașe din România în care există secții de oncopediatrie, pentru a duce cadourile Copiilor cu Branule. În fiecare an ne-am propus să strângem câte 1.000 de pachete cu lucruri și produse de care copiii bolnavi de cancer înternați în spitale și familiile lor au nevoie în saloanele în care trăiesc cu lunile. Prima ediție a campaniei a avut loc în 2020, atunci când 55 de femei - persoane publice din țară au donat eșarfe și peste 1000 de români au donat și au purtat eșarfe colorate, în semn de solidaritate cu copiii bolnavi de cancer. Ideea îi aparținei Mirelei Retegan, președinta Fundației Zurli și fondatorul brandului pentru familie Zurli.