FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Susținem visul EduBuzz. Transformăm o șură într-un spațiu de învățare pentru copiii din Augustin, Brașov

Status: Fundraising

Fundația Zurli susține campania Asociației EduBuzz și își propune să strângă o parte din banii necesari pentru a transforma o șură veche într-un spațiu în care copiii din Augustin să poată continua să învețe.

[ Show more ]
15.024% Complete

30,048 RON

Raised:

1

Supporters:

421

Donations:

200,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Dragi prieteni,

Vă invităm să ne fiți, din nou, alături într-un proiect de suflet. Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli și omnul care are la activ nenumărate campanii sociale finalizate cu succes, a descoperit un proiect pornit de o mână de oameni dedicați din Augustin, județul Brașov. Oamenii acești frumoși au nevoie de noi pentru a-și vedea visul îndeplinit. 

Într-o curte din Augustin, e un autobuzz (EduBuzz), iar lângă e o șură. Veche, cu acoperiș prin care mai plouă, cu pereți groși din cărămidă, cu uși mari cât să încapă un autobuz. O șură cu pământ pe jos, însă cu spațiu cât pentru o comunitate, așa cum bine o descriu cei de la EduBuzz. 

Visul lor este să transforme șura într-un spațiu în care copiii și adolescenții din Augustin să poată continua să învețe, să participe la activități educative elemenatre și atât de necesare - un spațiu cultural, de învățare, de experimentare, de relaxare pentru comunitate.

Fundația Zurli susține și salută această inițiativă frumoasă, iar prin vocea Mirelei Retegan își propune să strângă o parte din banii necesari acestui proiect inedit. 

Vă invităm, dragi prieteni, să vă opriți un moment și să alegeți să faceți o faptă nu doar bună, ci cu adevarat importantă pentru copiii din Augustin. Orice donație oricât de mică, pune o cărămidă la visul acestor oameni care fac tot cele stă în putință pentru a le oferi tinerilor o șansă la educație. 

Povestea campaniei EduBuzz o regăsiți aici - https://edubuzz.galantom.ro/projects/view?id=1824