FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Proiecte

FUNDAȚIA ZURLI
Ajutăm doi oameni cu dizabilități să aibă nunta la care visează
Ajutăm doi oameni cu dizabilități să aibă nunta la care visează. Ea nevăzătoare, el în scaun cu rotile, în urma unui accident auto. Pe 16 iulie, le facem nunta, împreună!
FUNDAȚIA ZURLI
Centrul Zurli pentru Copiii Ucrainei
Copiii Ucrainei au nevoie de noi. Ajută-ne să organizăm Centrul Zurli pentru Copiii Ucrainei, un spațiu în care ei să vină să deseneze, să cânte, să danseze, să facă sport, să învețe, să se joace.  
FUNDAȚIA ZURLI
Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule
Ziua Copilului e și pentru copiii bolnavi de cancer. Mai ales pentru ei. Implică-te și donează! Donația ta se transformă într-un cadou care înseamnă un mesaj de iubire. Împreună facem 1.000 de cadouri!  
FUNDAȚIA ZURLI
Ajută o mamă înger să-și țină promisiunea făcută pe pământ copiilor ei
Oameni buni, vă rugăm să veniți alături de noi, în încercarea de a mângâia durerea a doi copilași care acum câteva luni și-au pierdut mama, din cauza cancerului.
FUNDAȚIA ZURLI
O CASĂ pentru Sarah și copiii fără CASĂ
Îmi doresc ca toți copiii care ajung la mine să fie fericiți, cu toate problemele lor de sănătate, atâta timp cât Dumnezeu îi ține în viață!”Sarah face tot ce poate pentru ei. 
FUNDAȚIA ZURLI
Ziua Eșarfelor Colorate 2021
Ziua Eșarfelor Colorate se întâmpla și în acest an, pe 12 Octombrie. Este ziua în care ne îndreptăm atenția și emoția spre copiii din spitalele de oncopediatrie din toată România. Sunt aproape 1000 de copilași care au nevoie de noi pentru a transforma durerea cauzată de branule în zâmbete născute din bunătatea oamenilor. Te invităm să ne fii alături și de data aceasta.
FUNDAȚIA ZURLI
Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule
Ziua Copilului e pentru toți copiii. Și pentru cei bolnavi de cancer. Mai ales pentru ei. Sunt aproape 1000 de copii internați în secțiile de oncopediatrie din România. Avem nevoie de tine! Donează și fii sigur că bănuțul tău ne ajută pe noi să ajungem la ei ca să le ducem din partea ta Mesaje de Iubire. Au mare nevoie să știe că nu sunt singuri în lupta asta grea. Îți multumim și te îmbrățișăm din partea fiecărui copilaș bolnăvior, dar care știe atât de bine să strângă în brațe. Fii Ajutor Zurli!  
FUNDAȚIA ZURLI
Adoptă o mamă 2021
Sunt Mirela Retegan și cred că în Pandemie cel mai greu a fost, și încă mai este, pentru mame. Ele au dus pe umerii lor grijile casei, nevoile copiilor și nu numai. Văd în jurul meu multe mame obosite. Mame care n-au avut niciun sprijin în această perioadă și care așteaptă primăvara, din toate punctele de vedere. Vine luna Martie, luna Femeii, și îmi doresc să le văd zâmbind pe toate mamele din lume. Sigur că multe mămici o să primească daruri și surprize de la copii, soți, iubiți, tați, colegi, familie. Dar există și mame care nu vor avea parte de atenția celor din jur. Din tot felul de motive. Unele dintre ele au atâta tristețe în viața lor, încât au nevoie de noi să le aducem soarele pe stradă, măcar pentru o zi. Asta îmi propun cu această campanie. An de an. Am ajuns la ediția cu numărul 6.
FUNDAȚIA ZURLI
Născuți în inimă (Povestea celor 8 copii salvați de Sarah Nicole Smith )
Născuți în Inimă este un proiect al Fundatiei Noua Generație, dedicat copiilor adoptați. Prin intermediul lui Sarah am reușit să pătrundem în această lume, să le cunoaștem mai bine nevoile și ne dorim să venim în sprijinul lor.  
FUNDAȚIA ZURLI
Fii alături de copiii bolnavi de cancer de Ziua Eșarfelor Colorate
12 Octombrie devine Ziua Eșarfelor Colorate, o  zi în care îi invit pe  românii de pretutindeni să se solidarizeze cu toți copiii din secțiile de oncopediatrie din România. Eu și colegii mei din Gașca Zurli ne-am propus ca anul acesta, să facem din ziua de 12 Octombrie una în care prietenii noștri mici, care se luptă cu cea mai grea provocare, să aibă parte de toată atenția noastră.        
FUNDAȚIA ZURLI
Un microbuz pentru Sarah și cei 7 pitici
Achiziționarea unui microbuz de 9 locuri pentru Sarah și cei 7 copii pe care i-a adoptat.