Sunt #AjutorZurli. Împreună aducem bucurie pentru 1.000 de copii bolnavi de cancer

 

Bianca Morariu FUNDAȚIA ZURLI

8.75% Complete
875 RON
Sumă strânsă
10,000 RON
Target
7
Donații

Sunt Bianca Morariu, organizator și promoter de evenimente, realizator radio, consultant pe asigurări de viață și sănătate, și acum mai mult decât în anii trecuți înțeleg ce înseamnă starea pe care ți-o dă o secție de oncologie.
Astfel am ales să fiu și mai mult parte activă din campania - Mesaje de iubire, pentru copii cu branule, pentru că vreau că fiecare copil din cei aproape 1.000 care sunt la ora actuală internați în secțiile de oncopediatrie din România, să poată zâmbi și datorită mie și vouă, oamenilor minunați din comunitatea care s-a format în jurul meu.
Vreau să unim luminițele fiecăruia dintre noi și să fim bulgărele de lumina ce aduce bucurie printr-un cadou făcut acestor copii a căror probleme ar trebui să fie mingea spartă, bicicletă stricată sau juliturile făcute în parcurile de joacă nicidecum o boală atât de urâtă precum cancerul.

Haideți să-i sprijinim împreună pe copiii ale căror probleme sunt mai mari decât ale celor mai mulți dintre noi adulții.
Cred cu tărie că 10 lei de la fiecare om din jurul meu, poate fi cadoul care aduce zâmbetul de 1 Iunie pentru copiii cu branule ai României.

Mulțumesc că alegeți să intrați cu mine în hora binelui. Împreună suntem speranță și încredere.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

FUNDAȚIA ZURLI

Fondată în 1998, Fundația Zurli este o fundație condusă de Mirela Retegan, în calitate de Președinte.

De-a lungul anilor,  a dezvolatat și implementat proiecte ce au vizat comunitățile vulnerabile din România.

Ziua Copilului e pentru toți copiii. Și pentru cei bolnavi de cancer. Mai ales pentru ei.

Sunt aproape 1000 de copii internați în secțiile de oncopediatrie din România. Avem nevoie de tine! Donează și fii sigur că bănuțul tău ne ajută pe noi să ajungem la ei ca să le ducem din partea ta Mesaje de Iubire. Au mare nevoie să știe că nu sunt singuri în lupta asta grea. Îți multumim și te îmbrățișăm din partea fiecărui copilaș bolnăvior, dar care știe atât de bine să strângă în brațe.

Fii Ajutor Zurli!

 

Aceasta este o campanie care să ne ajute să desenăm zâmbete pe cele mai triste chipuri de copii și părinți. Doar cine a fost vreodată într-o secție de oncopediatrie știe despre ce vorbesc.  E un loc în care oamenilor le vine greu să meargă. Noi reușim să ajungem de câteva ori pe an. Din cauza pandemiei nu mai putem susține singuri campania. Așa că te rugăm să ne ajuți să d

 

7 Donații

Cu mult drag pentru noi. Și noi suntem printre copii cu branule
18 May 2021

SIMINA B

50 RON
FELICITARI!!!
18 May 2021
18 May 2021
150 RON
Cucerește lumea mai departe cu zâmbetul tău minunat și urmează-ți visele! ❤️🧡💛💚💙💜
18 May 2021

Anonymous

50 RON
18 May 2021
150 RON
18 May 2021

Diana

250 RON
Felicitări pentru toate lucrurile frumoase care le faci!! Suntem mândri de tine!
18 May 2021