Alexa Stănescu - FUNDAȚIA ZURLI

Susțin campania Ziua Eșarfelor Colorate și Copiii cu Branule

255 RON Donatii stranse
51% Complete
500 RON Target
4 Donatii

 

Sunt Alexa Stănescu, om de radio (de 17 ani în echipa Europa FM), soție, mama & bloger, în ordinea iubirilor care au intrat în viața mea. De când mă știu ajut oameni așa cum pot.

Înainte să am copii, pe la 20 și ceva de ani, am gătit brioșe colorate pentru copiii din secția de oncologie pediatrică de la Fundeni. Mi s-a rupt sufletul să văd copilași mici care se jucau cu perfuzia în braț, sau adolescenți care în loc să se îndrăgostească se uitau cu greu într-o oglindă, nemulțumiți de ce vedeau.

A doua oară când am intrat într-un spital de oncologie pediatrică, la Marie Curie, a fost cu microfonul în mână.. am făcut interviuri cu părinți și copii care locuiau în spital cu lunile și se bucurau când medicul le dădea voie copiilor  să mănânce o bucățică de ciocolată sau să plece acasă în VACANȚĂ pentru 3 zile! Acestea sunt marile bucurii ale copiilor bolnavi de cancer, blocați în saloane de spital, bucurii care pentru noi par minuscule.  

Pentru ei mă alătur campaniei Eșarfe Colorate și sper să strâng o sumă micuță, dar cu multă iubire: 500 lei. 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

FUNDAȚIA ZURLI

Fondată în 1998, Fundația Zurli este o fundație condusă de Mirela Retegan, în calitate de Președinte.

De-a lungul anilor,  a dezvolatat și implementat proiecte ce au vizat comunitățile vulnerabile din România.

Fii alături de copiii bolnavi de cancer de Ziua Eșarfelor Colorate

12 Octombrie devine Ziua Eșarfelor Colorate, o  zi în care îi invit pe  românii de pretutindeni să se solidarizeze cu toți copiii din secțiile de oncopediatrie din România.

Eu și colegii mei din Gașca Zurli ne-am propus ca anul acesta, să facem din ziua de 12 Octombrie una în care prietenii noștri mici, care se luptă cu cea mai grea provocare, să aibă parte de toată atenția noastră.

 

 

 

 

30 Day Fundraising Challenge ~ 2020

12 Octombrie devine Ziua Eșarfelor Colorate, o zi în care îi invit pe  românii de pretutindeni să se solidarizeze cu toți copiii din secțiile de oncopediatrie din România. Eu și colegii mei

4 Donatii

Anonymous

75 RON
29 Sep 2020
29 Sep 2020
Puțin cu puțin si facem un pic de bine!
28 Sep 2020
25 Sep 2020