FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Mesaje de Iubire pentru Copiii cu Branule

Date: 31 December 2022
Pentru un copil diagnosticat cu cancer, copilăria se transformă din joacă în lucruri serioase, grele și dureroase. În urma unui astfel de diagno
[ Show more ]

1

Supporters:

46

Donations:

6,009 RON

Raised:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Pentru un copil diagnosticat cu cancer, copilăria se transformă din joacă în lucruri serioase, grele și dureroase. În urma unui astfel de diagnostic, lumea devine gri, iar copiii de la oncopediatrie sunt prinși într-o luptă continuă ce înseamnă cure de citostatice, radioterapii, tratamente lungi, costisitoare și chinuitoare, ace și perfuzii, o cameră mică pe care o împart cu alți copii la fel ca ei și un pat. Pentru părinții lor înseamnă o viață în așteptare.

Fiecare om bun din România poate să-și arate susținerea față de Copiii cu Branule și de familiile lor. Anul acesta, Fundația Zurli strânge jucării noi pentru ei. Acestea se pot trimite prin curier la sediul Zurli din București sau pot fi aduse la unul din centrele de colectare din orașele partenere. Persoanele care fie nu au timp, fie nu pot să facă asta, pot dona pe Galantom pentru campanie, iar donația lor se transformă în zâmbete pentru micii super eroi ai acestei țări.

De Ziua Copilului, Mirela Retegan, președintele Fundașiei Zurli, pregătește pentru fiecare pitic din secțiile de oncologie câte un cadou și un mesaj video personalizat de la personajele din Gașca Zurli, dar și de la mai multe personalități din viața publică, artiști, cântăreți, influenceri.

Pe 1 iunie, de Ziua Copilului, personajele din Gașca Zurli vor duce cadourile strânse în campanie ( jocuri, jucării, obiecte de igienă ) copiilor internați în secțiile de oncopediatrie din Timișoara, Craiova, Iași, Cluj Napoca, Brașov, București, Tg Mureș și Constanța.

Ziua Copilului e și pentru copiii bolnavi de cancer. Mai ales pentru ei. Implică-te și donează! Donația ta se transformă într-un cadou care înseamnă un mesaj de iubire. Împreună facem 1.000 de cadouri!

CUM POȚI AJUTA?

DONEAZĂ direct prin CARD BANCAR de pe telefon sau calculator, în 2 pași, direct pe Galantom. 

DONEAZĂ direct prin CARD BANCAR dpe site-ul fundației - https://fundatiazurli.ro/doneaza

DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

Benficiar: Fundatia Zurli

️Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

️Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie Mesaje de Iubire

DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail ️ fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie Mesaje de Iubire

DONAȚII FIRME   Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta, te rugăm să ne scrii pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.