FUNDAȚIA ZURLI

FUNDAȚIA ZURLI

Ajută o mamă înger să-și tină promisiunea

Dată: 31 December 2022
Vă rugăm să veniți alături de noi, în încercarea de a mângâia durerea a doi copilași care acum câteva luni și-au pierdut mama, din cauza c
[ Show more ]

1

Galantomi:

258

Donații:

31,105 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Vă rugăm să veniți alături de noi, în încercarea de a mângâia durerea a doi copilași care acum câteva luni și-au pierdut mama, din cauza cancerului.

Înainte ca mama să devină înger, părinții copiilor lor au reușit să cumpere un apartament care necesită renovări drastice. Din păcate, tratamentele mamei și plecarea ei au lăsat familia într-o mare greutate financiară.

Au nevoie de ajutorul nostru pentru ca visul mamei să fie dus la bun sfârșit. Vă invităm să donați pe pagina de Galanton special creată pentru această campanie sau folosin toate celelalte mijloace de donație pe care le punem la dispoziție. 

Vă spuneam că apartamentul necesită renovări foarte mari. Este nevoie de parchet, gresie, faianță, calorifere, centrală și multe altele. Apartamentul arată cum îl vedeți în imaginile de mai jos. Este nevoie inclusiv de mână de lucru, de meșteri care să ne ajute la renovare. Orice ajutor e binevenit. 

 

CUM POȚI DONA?

  1. DONEAZĂ pe GALANTOM
  2. DONEAZĂ direct pe site, cu cardul, accesând link-ul - https://fundatiazurli.ro/card
  3. DONEAZĂ direct în contul fundației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos:

      Beneficiar: Fundația Zurli

Cont LEI: RO70INGB0000999906701090

Cont EURO: RO67INGB0000999910896976

Banca – ING Bank. Detalii tranzacție: Campanie Mamă înger

  1. DONEAZĂ prin PAYPAL la adresa de e-mail fundatia@zurli.ro, detalii tranzacție Campanie Mamă înger
  2. DONAȚII FIRME. Dacă reprezinți o companie și vrei să ajuți în campanie, se încheie contract de sponsorizare. Pentru asta te rugăm scrie-ne pe email la fundatia@zurli.ro datele companiei.

Pentru mai multe detalii și informații vă stăm cu drag la dispoziție pe e-mail fundatia@zurli.ro.