Sarah și cei 8 pitici salvați

Sarah este pentru mine un model de părinte adoptiv curajos și perseverent. De când am descoperit-o, privesc cu alți ochi această “problemă” a asumarii vieții unui copil născut de altcineva.

Sarah este o eroină. A reușit să transforme o casă în acasă pentru 8 copii. Fiecare copil e diferit, fiecare are probleme de sănătate grave care necesită îngrijire specială. 

Pe Cristina mea o cunoaște o țară-ntreagă. E o minune care a trecut cu bine peste operații pe cord extrem de complicate. Sarah a făcut imposibilul și a dus-o la cei mai buni medici din Italia. Ultima intervenție la inimă a avut-o fix în plină pandemie, când granițele Europei erau închise.

Nu-i ușor să ai grijă de 8 copii, fiecare cu afecțiunile lui, fiecare cu dieta lui tratamente deloc ieftine. Vă invit să îi fiți alături Sarei, să o ajutăm să-i facă mari pe cei 8 pitici. 

Costurile lunare sunt uriașe pentru ei. Noi le putem face viața un pic mai ușoară. donând pentru a le asigura hrana și tratamentul de zi cu zi ;i consultațiile medicale.

Și pentru că am sute de mesaje în care oamenii întreabă cum a adoptat Sarah mai mulți copii, care sunt pașii și cum se descurcă în hățișurile administrative, am invitat-o într-un webinar în care să putem afla de la ea, exact cum stau lucrurile în ceea ce o privește.

Webinarul este gratuit, însă voi puteți dona orice sumă considerați de cuvință. Banii merg către Sarah și cei 8 pitici. Sper din suflet ca suma care se va strange sa le asigure cele necesare pentru perioada următoare.

Ne dorim ca acest ajutor să fie permanent și să creeze posibilitatea ca oamenii să doneze lunar pentru Sarah și piticii pe care i-a salvat.  

O suma mică pentru noi înseamnă enorm pentru șansa la viață a acestor copii.

 

 

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

172

Suma:

18,106 RON

Pagini fundraising

Ajută-mă să o ajut pe Sarah și cei 8 pitici pe care i-a salvat

Sarah și cei 8 pitici salvați Sarah este pentru mine un model de părinte adoptiv curajos și perseverent. De când am descoperit-o, privesc cu alț

25,000 RON Target
18,106 RON Suma
172 Donatii
72.424% Complete